Kees Janssen van Icetex in Vught krijgt een werkplek bij Flexwijze. De jonge ondernemer was direct enthousiast over de moderne, representatieve ruimte. Flexwijze_5-people - klein Full service  Icetex is in 2011 begonnen als een webdesign bureau, maar is uitgegroeid tot een een full service alles-in-1 bedrijf. Er worden niet alleen websites gemaakt, maar ook voor marketing, analyses en telecom zijn klanten bij Icetex op het juiste adres: 'Een leuke website hebben is tof, maar er moet wel verkeer op komen om uw doelen te behalen. En als er verkeer op komt, moeten deze bezoekers ook omgezet worden naar potentiële klanten. Dat is waar Icetex sterk in is." Baats Ontwerp en Wieneke Hofland|Fotograaf verlaten Flexwijze. We wensen hen veel succes!

Kom 14 dagen proefdraaien bij Flexwijze!

Komt het bordje van jouw bedrijf ook bij onze voordeur? Dat is nu makkelijker dan ooit! Geef je op en kom 14 dagen proefdraaien! Inclusief naambordje, uiteraard. Je zult verrast zijn alle mogelijkheden.Geef je op via het contactformulier of bel Gerdie Jans Rat van Woonwijze (073) 656 23 82 en maak een vrijblijvend afspraak. Graag tot snel! Flewijzedeur

Flexwijze eventjes filmset

Flexwijze was woensdagmiddag 18 juni even een 'filmset'. De opnames zijn voor een film over solliciteren, bestemd voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Chris Dorna, die met zijn bedrijf Chris Dorna e-Learing een werkruimte huurt bij Flexwijze, is initiatiefnemer van de film.
 Sollicitatietraining_1

Mei Li Vos bij Flexwijze

Bijzonder bezoek voor Flexwijze. Op woensdag 26 februari om 13 uur bezoekt Tweede Kamerlid Mei Li Vos Flexwijze. Ze spreekt hier met de zelfstandig ondernemers. Het bezoek is een initiatief van PvdA-GroenLinks in Vught. Mei-Li-Vos

Sociaal Team Vught nieuwe huurder Flexwijze

Vanaf 1 juli 2013 huurt het Sociaal Team Vught een werkplek. Wij wensen Sociaal Team Vught veel succes en veel plezier bij Flexwijze. Sociaal Team Vught is de zesde huurder van een professionele, betaalbare en moderne werkplek bij Flexwijze.